Volg ons

Derde Divisie Zondag

VV Hoogland vindt nieuwe hoofdtrainer in tweede klasse

VV Hoogland vindt nieuwe hoofdtrainer in tweede klasse

Roy Versluis is komend seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van vv Hoogland. De oefenmeester, die momenteel werkzaam is in de tweede klasse  van het amateurvoetbal, zal vanaf de zomer de functie van hoofdtrainer op zich nemen bij de club die uitkomt in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van de vereniging.

Loosdrecht
VV Hoogland was op zoek naar een vervanger voor Raymond Prins die aan de club had aangegeven komend seizoen niet meer werkzaam te zijn als hoofdtrainer bij de club. De nieuwe trainer Versluis is bezig aan zijn derde jaar bij tweedeklasser sv Loosdrecht. Tevens was hij trainer van het tweede elftal van FC Breukelen en bij het eerste team van SC Woerden.

Degradatiestrijd
Hoogland bezet momenteel de dertiende plaats in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg wist uit vijftien wedstrijden zestien punten bijeen te sprokkelen. De voorsprong op hekkensluiter RKVV DEM is slechts twee punten. Op de eerste speeldag van het nieuwe jaar staat direct de kraker tegen laatstgenoemde ploeg op het programma, dit op het sportcomplex van vv Hoogland.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag