zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVV Hoogland vindt nieuwe hoofdtrainer in tweede klasse

VV Hoogland vindt nieuwe hoofdtrainer in tweede klasse

Roy Versluis is komend seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van vv Hoogland. De oefenmeester, die momenteel werkzaam is in de tweede klasse  van het amateurvoetbal, zal vanaf de zomer de functie van hoofdtrainer op zich nemen bij de club die uitkomt in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van de vereniging.

Loosdrecht
VV Hoogland was op zoek naar een vervanger voor Raymond Prins die aan de club had aangegeven komend seizoen niet meer werkzaam te zijn als hoofdtrainer bij de club. De nieuwe trainer Versluis is bezig aan zijn derde jaar bij tweedeklasser sv Loosdrecht. Tevens was hij trainer van het tweede elftal van FC Breukelen en bij het eerste team van SC Woerden.

Degradatiestrijd
Hoogland bezet momenteel de dertiende plaats in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg wist uit vijftien wedstrijden zestien punten bijeen te sprokkelen. De voorsprong op hekkensluiter RKVV DEM is slechts twee punten. Op de eerste speeldag van het nieuwe jaar staat direct de kraker tegen laatstgenoemde ploeg op het programma, dit op het sportcomplex van vv Hoogland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD