zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVV Dongen ziet ook verdediger Henskens vertrekken naar KFC Turnhout

VV Dongen ziet ook verdediger Henskens vertrekken naar KFC Turnhout

Giovanni Henskens is komend seizoen niet meer te bewonderen in het shirt van vv Dongen. De verdediger maakt, net zoals Thomas Schilders, de overstap naar het Belgische KFC Turnhout.

Ambitieuze club
De verdediger die in het verleden de jeugdopleiding doorliep van PSV en FC Den Bosch en later speelde bij TOP Oss kreeg direct een goed gevoel bij zijn nieuwe club. ,,Ik had een goed eerste gesprek met de clubleiding van KFC Turnhout. Het waren zeer vriendelijke mensen en het is een leuke en ambitieuze club die lokaal gezien erg leeft. De zaken worden er zeer professioneel aangepakt. Men traint op een mooi groot trainingscomplex en de thuiswedstrijden spelen ze in een leuk eigen stadion. De hoofdtrainer van de club en enkele mensen van de scouting hebben mij een paar keer aan het werk gezien bij Dongen en daarna heeft men contact met mij opgenomen waarna er dus een contract uitgerold is. Ik zie dit echt als een mooie nieuwe uitdaging”, aldus Henskens tegenover Voetbal247.

Warme vereniging
Henskens kijkt met een goed gevoel terug naar zijn periode als speler van het eerste elftal van vv Dongen. ,,Ik heb vier geweldige jaren gehad bij vv Dongen. Het is een mooie en warme vereniging waar ik mij altijd ontzettend gewaardeerd en thuis voelde door de verschillende mensen die nauw betrokken zijn bij de club. In mijn eerste seizoen werden wij direct kampioen van de hoofdklasse B zondag en vervolgens werden wij achtereenvolgend derde en vierde in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Dit seizoen hebben wij ons met een andere samenstelling qua selectie ten opzichte van voorgaande drie jaren keurig weten te handhaven in de Derde Divisie en ik denk dat dit een prima prestatie was.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD