dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB haalt Water en verliest vice-aanvoerder

VVSB haalt Water en verliest vice-aanvoerder

VVSB heeft opnieuw een aanvallende versterking gepresenteerd. Na Mohamed el Osrouti is nu ook Bud Water aangetrokken. Zij moeten onder meer het vertrek van Giovalli Serbony en Maikey Parami opvangen. VVSB heeft tevens het vertrek bekend gemaakt van Stefan Kraaijvanger.

Titelstrijd in Hoofdklasse

Bud Water komt over van ADO’20, waarmee hij momenteel koploper is in de Zondag Hoofdklasse A. De linkspoot kan het beste op de flanken uit de voeten en speelde eerder al voor Zandvoort, DWS, Bloemendaal en De Dijk. Volgend seizoen sluit hij dus aan bij VVSB.

Vaste waarde vertrekt

Ondertussen heeft Kraaijvanger besloten om volgend seizoen geen deel meer uit te maken van de selectie van VVSB. Vanuit het tweede elftal wist hij zich op te werken tot vice-aanvoerder. In de Topklasse Zondag was hij een vaste basisspeler en kwam tot 157 wedstrijden en zes doelpunten. Ook in de Tweede Divisie komt hij bijna altijd voor in de opstelling van Wilfred van Leeuwen, met alweer zeventien duels en één goal. Kraaijvanger weet nog niet of hij op een langer niveau gaat spelen of zich direct stort op zijn trainersloopbaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD