Volg ons
Stefan Kraaijvanger VVSB

Tweede Divisie

VVSB haalt Water en verliest vice-aanvoerder

VVSB haalt Water en verliest vice-aanvoerder

VVSB heeft opnieuw een aanvallende versterking gepresenteerd. Na Mohamed el Osrouti is nu ook Bud Water aangetrokken. Zij moeten onder meer het vertrek van Giovalli Serbony en Maikey Parami opvangen. VVSB heeft tevens het vertrek bekend gemaakt van Stefan Kraaijvanger.

Titelstrijd in Hoofdklasse

Bud Water komt over van ADO’20, waarmee hij momenteel koploper is in de Zondag Hoofdklasse A. De linkspoot kan het beste op de flanken uit de voeten en speelde eerder al voor Zandvoort, DWS, Bloemendaal en De Dijk. Volgend seizoen sluit hij dus aan bij VVSB.

Vaste waarde vertrekt

Ondertussen heeft Kraaijvanger besloten om volgend seizoen geen deel meer uit te maken van de selectie van VVSB. Vanuit het tweede elftal wist hij zich op te werken tot vice-aanvoerder. In de Topklasse Zondag was hij een vaste basisspeler en kwam tot 157 wedstrijden en zes doelpunten. Ook in de Tweede Divisie komt hij bijna altijd voor in de opstelling van Wilfred van Leeuwen, met alweer zeventien duels en één goal. Kraaijvanger weet nog niet of hij op een langer niveau gaat spelen of zich direct stort op zijn trainersloopbaan.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie