zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVrouwelijke streaker doet Middelmors grijnzen: 'Ik vond dat ze mooie borsten had'

Vrouwelijke streaker doet Middelmors grijnzen: ‘Ik vond dat ze mooie borsten had’

Het duel tussen Rijnsburgse Boys en AFC werd halverwege de eerste helft kort stilgelegd nadat een vrouwelijke streaker het veld op was gekomen. Met een spandoek van HKR, de fanatieke aanhang van Rijnsburgse Boys, dartelde ze over het veld.

Veel spelers konden de actie wel waarderen, getuige de brede grijns op hun gezicht. ,,Ik vond dat ze mooie borsten had”, lachte AFC-spits Raily Ignacio tegenover Omroep West. De streaker, met geel zwart geverfde billen, zocht nadrukkelijk contact met Joel Tillema: ,,Ze rende mijn armen in, maar ik dacht: laat ik me inhouden, mijn vrouwtje kijkt mee. Volgens mij wilde ze dat ik op haar billen zou slaan, ik wou het bijna doen, maar dacht: laat ik het maar niet doen anders heb ik ruzie thuis. Ik moet eerlijk zeggen: ze zag er wel goed uit”, sprak Tillema na afloop.

Bekijk hieronder het moment:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD