Volg ons

Tweede Divisie

Vrouwelijke streaker doet Middelmors grijnzen: ‘Ik vond dat ze mooie borsten had’

Vrouwelijke streaker doet Middelmors grijnzen: ‘Ik vond dat ze mooie borsten had’

Het duel tussen Rijnsburgse Boys en AFC werd halverwege de eerste helft kort stilgelegd nadat een vrouwelijke streaker het veld op was gekomen. Met een spandoek van HKR, de fanatieke aanhang van Rijnsburgse Boys, dartelde ze over het veld.

Veel spelers konden de actie wel waarderen, getuige de brede grijns op hun gezicht. ,,Ik vond dat ze mooie borsten had”, lachte AFC-spits Raily Ignacio tegenover Omroep West. De streaker, met geel zwart geverfde billen, zocht nadrukkelijk contact met Joel Tillema: ,,Ze rende mijn armen in, maar ik dacht: laat ik me inhouden, mijn vrouwtje kijkt mee. Volgens mij wilde ze dat ik op haar billen zou slaan, ik wou het bijna doen, maar dacht: laat ik het maar niet doen anders heb ik ruzie thuis. Ik moet eerlijk zeggen: ze zag er wel goed uit”, sprak Tillema na afloop.

Bekijk hieronder het moment:

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie