Volg ons

Eerste Divisie

Vrije val Fortuna zet door, ook Jong AZ te sterk

Vrije val Fortuna zet door, ook Jong AZ te sterk

Het krediet van Sunday Oliseh als trainer van Fortuna Sittard is in rap tempo aan het afbrokkelen. De Limburgse club leed op bezoek bij Jong AZ haar vierde nederlaag op rij: 2-0.

Inmiddels is de vraag gerechtvaardigd of Oliseh aanstaande vrijdag tegen Telstar nog trainer is van Fortuna. Toch was het wel Fortuna dat het gevaarlijkste was in de beginfase. Dries Saddiki was met een fraaie lob dichtbij de 0-1, maar doelman Nick Olij had een even zo fraaie redding in huis. Finn Stokkers kreeg voor rust eveneens een grote kans, maar die was aan hem niet besteed.

Na de pauze werd Jong AZ was dreigender en al na zes minuten was het raak, via Ferdy Druijf. Na een uur maakte Owen Wijndal er bovendien 2-0 van uit een hoekschop. Fortuna zette nog wel aan in de hoop wat aan de achterstand te doen, was ook zeker dreigend, maar het ontbrak aan de scherpte en gogme voor het doel. In blessuretijd zag Perr Schuurs bovendien rood, nadat hij een doorgebroken AZ’er neerhaalde.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie