Volg ons

Headlines

Vreven blijft jaar langer bij NAC

Vreven blijft jaar langer bij NAC

Stijn Vreven is ook volgend seizoen de trainer van NAC Breda. De Brabantse club lichtte de optie in het contract van de Belg, waardoor de markante coach tot medio 2018 onder contract staat in Breda.

Vreven is uiterst content met het vertrouwen van de club: ,,Prachtig dat de club zo tevreden is met mijn manier van werken dat er is besloten om met elkaar verder te gaan, ongeacht het eindresultaat dit seizoen. Dat zegt wel iets over de werkwijze bij deze club en de lange termijn visie waar we met elkaar in geloven.”

Ook technisch eindverantwoordelijke Hans Smulders is blij Vreven ook volgend jaar voor de groep te hebben: ,,Stijn heeft de afgelopen maanden bewezen dat wij met hem de juiste trainer in huis hebben gehaald. Hij beschikt over goede leiderschapskwaliteiten om de jonge spelersgroep verder te ontwikkelen en om ze te motiveren om optimaal te presteren.”

Foto: OrangePictures

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Headlines