Volg ons
Spakenburg juichen

Tweede Divisie

Vreekamp na stunt op Jong AZ: “Nu niet gaan zweven”

Vreekamp na stunt op Jong AZ: “Nu niet gaan zweven”

Met een haast Italiaanse catenaccio versloeg Spakenburg zaterdag Jong AZ. En dus dreunde eindelijk weer eens luide muziek in de kleedkamer van de Blauwen na afloop: “We hebben wel even een feestje gevierd”, glunderde Sten Vreekamp in gesprek met TweedeDivisie.org. “Maar laat duidelijk zijn dat we er nog lang niet zijn. We moeten nu zeker niet gaan zweven.”

Vertrouwen in eigen kunnen

Spakenburg zag vlak voor tijd wel Oliver Pilon uitvallen: “Hij had een diepe snee in zijn elleboog en is nu naar de huisartsenpost. Als het goed is, hoeft het alleen gehecht te worden”, weet denkt Vreekamp, die benadrukt dat de Blauwen ook voor het duel met Jong AZ echt geloofden in een overwinning: “Er was echt nog wel vertrouwen in ons eigen kunnen. Maar natuurlijk zitten we wel in een moeilijke situatie. Nu is het gewoon zaak om de punten te makken, hoe is verder niet belangrijk.”

Goede motivator

Controleur Michael Lanting complimenteerde trainer Joop Gall: “Hij is een hele goede motivator. We spelen nu veel compacter: lelijk maar effectief. We hadden ons zeker nog niet neergelegd bij degradatie, dat doe je pas als het echt gespeeld is. Nu wachten ons nog vijf cruciale wedstrijden, onder meer tegen directe concurrenten. Daarin krijgen we de kans om een heel somber jaar, toch nog enigszins goed af te sluiten.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie