dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysVrede tussen Buijs en Kozakken Boys-fans is weer getekend

Vrede tussen Buijs en Kozakken Boys-fans is weer getekend

Even was er irritatie vorige week zaterdag, toen Kozakken Boys uiterst moeizaam won bij Jong Sparta en het Werkendamse publiek zich negatief uitte richting enkele spelers.

Norm
Het bewoog trainer Danny Buijs ertoe om een felle discussie met de fans aan te gaan. Hij stelde daarover in het AD: ,,Het is heel makkelijk om met twaalf bier achter je giechel te gaan staan roepen. Ik ken al die gasten en ben gaan vragen wat nu het probleem is, want je kunt niet zeggen dat die spelers geen prestaties hebben geleverd. Blijkbaar is dit de norm van het publiek van Kozakken Boys geworden. Dan wens ik ze veel succes voor de toekomst.”

Winst van deze week
Afgelopen dinsdag, na het spectaculaire bekerwedstrijd bij PEC Zwolle, bleek de warme band tussen Buijs en de fans weer volledig in ere hersteld. ,,Zaterdag hebben we wat woorden gehad en maandag hebben we daar met spelers, staf, supporters en clubleiding een goed gesprek over gehad. Dit is voor de hele club fantastisch, met in totaal misschien wel 750 man op een dinsdagavond in Zwolle. Dit was weer het publiek dat we in mijn eerste twee jaren hadden. Dat is de winst van deze week.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD