Volg ons
Spakenburg elftalfoto 2016-2017

Tweede Divisie

Vorstermans: “Veldspel van Spakenburg is moeizaam”

Vorstermans: “Veldspel van Spakenburg is moeizaam”

Spakenburg-verdediger Ismo Vorstermans baalde als een stekker van de bekeruitschakeling tegen ASWH: “Dit is zo zuur”, verzuchtte de oud-prof tegenover TweedeDivisie.org. Spakenburg zit in een moeilijke fase van het seizoen en weet nu al vijf wedstrijden op rij niet te winnen.

Dacht dat wij de 3-2 gingen maken

De laatste zege was juist in de KNVB Beker tegen Fortuna Sittard. De verdediger dacht dat het nog goed zou komen. “Het was knap dat we van een 0-2 achterstand toch weten terug te komen tot 2-2. En op dat moment had ik ook het gevoel dat we de 3-2 zouden gaan maken in de verlenging. Dat het doelpunt dan aan de andere kant valt is zo zuur.”

Fortuna was laatste goede wedstrijd

Vorstermans vervolgt: “Het is algemeen bekend dat we in een lastige fase zitten. Bij vlagen hebben we goede dingen laten zien, maar het veldspel blijft moeizaam. Eigenlijk kun je zeggen dat de vorige bekerronde, toen we Fortuna Sittard versloegen, onze laatste goede wedstrijd was.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie