dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVorstermans: "Veldspel van Spakenburg is moeizaam"

Vorstermans: “Veldspel van Spakenburg is moeizaam”

Spakenburg-verdediger Ismo Vorstermans baalde als een stekker van de bekeruitschakeling tegen ASWH: “Dit is zo zuur”, verzuchtte de oud-prof tegenover TweedeDivisie.org. Spakenburg zit in een moeilijke fase van het seizoen en weet nu al vijf wedstrijden op rij niet te winnen.

Dacht dat wij de 3-2 gingen maken

De laatste zege was juist in de KNVB Beker tegen Fortuna Sittard. De verdediger dacht dat het nog goed zou komen. “Het was knap dat we van een 0-2 achterstand toch weten terug te komen tot 2-2. En op dat moment had ik ook het gevoel dat we de 3-2 zouden gaan maken in de verlenging. Dat het doelpunt dan aan de andere kant valt is zo zuur.”

Fortuna was laatste goede wedstrijd

Vorstermans vervolgt: “Het is algemeen bekend dat we in een lastige fase zitten. Bij vlagen hebben we goede dingen laten zien, maar het veldspel blijft moeizaam. Eigenlijk kun je zeggen dat de vorige bekerronde, toen we Fortuna Sittard versloegen, onze laatste goede wedstrijd was.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD