donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVoorzitter: 'Voortbestaan De Dijk niet in gevaar'

Voorzitter: ‘Voortbestaan De Dijk niet in gevaar’

ASV De Dijk zegt niet te vrezen voor haar voortbestaan nu geldschieter Heino Braspenning zijn geldkraan naar de Schellingwouderdijk na dit seizoen dichtdraait.

Financiële verplichtingen
Braspenning maakte eerder vandaag bekend per direct zich terug te trekken bij de ambitieuze club uit Amsterdam-Noord. Hij gaf aan ‘teleurgesteld en gekwetst‘ te zijn. Evengoed zal hij wel zijn financiële verplichtingen naar de club en haar spelers voor de rest van dit seizoen voldoen.

Spelerscontracten
Wat de toekomst na dit seizoen brengt, is onzeker. De Dijk-voorzitter Ton Langelaar stelt tegenover Voetbal247.nl: ,,Omdat we geen spelerscontracten hebben die tot na dit seizoen doorlopen, loopt de vereniging geen financieel risico. Het voortbestaan is dus niet in gevaar.” Of de club het echter kan volhouden om topamateurvoetbal te blijven spelen, of zelfs haar droom om de tweede profclub van Amsterdam te worden kan blijven najagen, is de vraag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD