maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVoorzitter TEC: "Supporters Spakenburg niet meer welkom"

Voorzitter TEC: “Supporters Spakenburg niet meer welkom”

De vechtpartij tijdens de slotfase van het duel tussen TEC en Spakenburg heeft de nodige gevolgen. Uiteindelijk moesten er twintig agenten aan te pas komen om de rust doen terugkeren. Daarmee is de kous nog lang niet af voor TEC, zo laat voorzitter Pieter van den Burg weten.

Wat hem betreft zijn de supporters van Spakenburg niet meer welkom in Tiel. Hij zal hierover in overleg treden met de burgemeester van Tiel. De frustratie van Van den Burg richt zich er vooral op dat er dit seizoen al eerder incidenten zijn geweest rondom duels van Spakenburg, zowel op bezoek bij Katwijk als Kozakken Boys. Dit was voor hem aanleiding om vooraf al tot actie over te gaan, maar in de ogen van TEC is hier door Spakenburg onvoldoende gehoor aan gegeven.

Tevens is hij er zeer verbolgen over dat het bestuur van Spakenburg na de vechtpartij niets meer van zich heeft laten horen. Zijn frustraties uit hij tegenover Regio TV Tiel. Ook Omroep Gelderland heeft een item gemaakt over de incidenten, waarbij de politie aan het woord komt. Paul Koetsier laat weten dat er zo’n zestig man betrokken waren bij de vechtpartij. Spakenburg wil nog geen verklaring afgeven.

Bekijk het interview met Regio TV Tiel

Bekijk het item van Omroep Gelderland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD