Volg ons
Olivier Pilon Miguel Zeller Spakenburg TEC

Tweede Divisie

Voorzitter TEC: “Supporters Spakenburg niet meer welkom”

Voorzitter TEC: “Supporters Spakenburg niet meer welkom”

De vechtpartij tijdens de slotfase van het duel tussen TEC en Spakenburg heeft de nodige gevolgen. Uiteindelijk moesten er twintig agenten aan te pas komen om de rust doen terugkeren. Daarmee is de kous nog lang niet af voor TEC, zo laat voorzitter Pieter van den Burg weten.

Wat hem betreft zijn de supporters van Spakenburg niet meer welkom in Tiel. Hij zal hierover in overleg treden met de burgemeester van Tiel. De frustratie van Van den Burg richt zich er vooral op dat er dit seizoen al eerder incidenten zijn geweest rondom duels van Spakenburg, zowel op bezoek bij Katwijk als Kozakken Boys. Dit was voor hem aanleiding om vooraf al tot actie over te gaan, maar in de ogen van TEC is hier door Spakenburg onvoldoende gehoor aan gegeven.

Tevens is hij er zeer verbolgen over dat het bestuur van Spakenburg na de vechtpartij niets meer van zich heeft laten horen. Zijn frustraties uit hij tegenover Regio TV Tiel. Ook Omroep Gelderland heeft een item gemaakt over de incidenten, waarbij de politie aan het woord komt. Paul Koetsier laat weten dat er zo’n zestig man betrokken waren bij de vechtpartij. Spakenburg wil nog geen verklaring afgeven.

Bekijk het interview met Regio TV Tiel

Bekijk het item van Omroep Gelderland

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie