Volg ons

Tweede Divisie

Voorzitter TEC plotseling overleden

Voorzitter TEC plotseling overleden

Pieter van den Burg is zondag plotseling overleden. De voorzitter van TEC was tevens fractievoorzitter van de Partij voor de Burgers Tiel. Bij de Tielse club uit de Tweede Divisie is met ongeloof en intens verdriet gereageerd.

Site TEC gesloten door trieste nieuws

De website van TEC is zondag door het trieste nieuws gesloten. “Vandaag 28 mei hebben we het trieste nieuws vernomen dat onze voorzitter Pieter van den Burg is overleden. Wij wensen zijn vrouw Simone en alle nabestaanden veel sterkte toe met dit grote verlies. Eerder deze week maakte Omroep Gelderland nog een item met Van den Burg bij De Treffers. Drie jaar geleden werd hij door zijn rol voor PvdB tevens gekozen tot politicus van het jaar in de gemeente Tiel.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie