vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergVoorzitter HHC: Laat ons tweede elftal ook toe in voetbalpiramide

Voorzitter HHC: Laat ons tweede elftal ook toe in voetbalpiramide

Terwijl er langzaam zicht lijkt op het vertrek van beloftenteams van profclubs uit de Tweede en Derde Divisie, verkondigt HHC-voorzitter Bert Beun juist een ander standpunt. In De Stentor pleit hij juist voor het opnemen van tweede elftallen van clubs als HHC in de reguliere voetbalpiramide.

Weerstand
,,Dat vinden die jongens van ons ontzettend gaaf. Beloftenteams van BVO’s zijn geholpen met meer weerstand, maar dat geldt voor onze reserves ook. We willen laten zien dat het geen straf is om tegen HHC 2 te spelen. Die protesten zullen we moeten overwinnen. Daardoor heb ik ook meer begrip voor BVO’s met beloftenteams in de tweede- en derde divisie”, stelt hij in de regionale krant.

Promotieplicht
Volgens Beun is HHC Hardenberg ook nooit fervent tegenstander van beloftenteams in de Tweede en Derde Divisie geweest, maar was er op de Boshoek vooral grote weerstand tegen de promotieplicht naar de Jupiler League.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD