vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVoorspel de eindranglijst van de Tweede Divisie

Voorspel de eindranglijst van de Tweede Divisie

Het wordt 13 augustus een historische dag in het Nederlandse voetbal. Er wordt dan afgetrapt in de Tweede Divisie, de divisie die er voor zorgt dat het voor amateurclubs kunnen doorstromen naar het betaald voetbal. Wie wordt de eerste kampioen in de Tweede Divisie en welke ploegen eindigen onderin? TweedeDivisie.org biedt de mogelijkheid om jouw verwachtingen te delen!

Voorspel de Tweede Divisie

De Tweede Divisie verbindt het amateurvoetbal aan het betaald voetbal. De KNVB heeft een voetbalpiramide gecreëerd, zodat amateurploegen eenvoudiger de stap naar het betaald voetbal kunnen maken. Nog voor de start van de Tweede Divisie is al duidelijk dat de nieuwe competitie serieus aangepakt wordt. Neem alleen al de liveregistraties van wedstrijden die betaalzender Fox Sports gaat verzorgen. Daarnaast moeten clubs ook aan strengere regels voldoen in de Tweede Divisie. Met dat laatste zijn veel clubs uit de Tweede Divisie én de directeur van het amateurvoetbal van de KNVB overigens minder blij.

De Tweede Divisie zorgt er ook voor dat zaterdag- en zondagteams voor het eerst bij elkaar in de competitie zitten. Daarnaast nemen er ook vier beloftenteams van profclubs deel aan de Tweede Divisie. Het is daarom lastig te voorspellen hoe alle clubs zich gaan manifesteren komend seizoen. Welke ploeg is de topfavoriet om de eerste titel in de Tweede Divisie in de wacht te slepen? Als volgers van de Tweede Divisie heb jij daar vast een mening over en via onderstaand formulier kun jij de eindstand van het seizoen 2016-2017 voorspellen. Uiteraard wordt de winnaar beloond met een leuke prijs!

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD