zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Tweede Divisie Voormalig speler van TEC vindt nieuwe club in Polen

Voormalig speler van TEC vindt nieuwe club in Polen

Claudio Kiala heeft zijn koffers gepakt en is vertrokken naar Polen. De aanvaller, die na zijn vertrek bij TEC clubloos was, plaatste zijn handtekening onder een contract voor zes maanden bij Zaglebie Sosnowiec, zo meldt laatstgenoemde vereniging via de officiële kanalen.

- Advertentie -

Op de website van de Poolse club was te lezen dat de 23-jarige Kiala in eerste instantie zal starten in het tweede elftal van de club. In het voornoemde contract werd tevens een optie voor één jaar extra opgenomen. De aanvaller speelde recent al één wedstrijd in het tweede elftal en was direct goed voor twee doelpunten en één assist.

Kiala werd geboren in Angola en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Hij begon met voetballen bij CVV Germanicus en maakte daarna de overstap naar het Belgische White Star Bruxelles. Hij kwam uit in de jeugdopleiding van Roda JC en verkaste daarna buiten de Nederlandse grenzen om te spelen voor Dainava (Litouwen), San Gwann FC (Malta), Faldre (Noorwegen) en Asu Poli in Roemenië voordat hij neerstreek bij TEC.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES