dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVoormalig profvoetballer Snijders zoekt nieuwe uitdaging in Tweede of Derde Divisie

Voormalig profvoetballer Snijders zoekt nieuwe uitdaging in Tweede of Derde Divisie

Genaro Snijders heeft de zaken maatschappelijk gezien goed op de rit staan, maar de groene grasmat blijft trekken voor de snelle vleugelaanvaller. De pas 28-jarige oud-speler van onder andere Vitesse, Willem II en FC Oss hoopt snel zijn kunsten te kunnen vertonen in de Tweede of Derde Divisie.

Maatschappelijke carriére
De in Almere woonachtige speler aast niet meer op een nieuwe club in het betaald voetbal. ,,Ik ben nu op zoek naar een club in de Tweede of Derde Divisie. Ik wil graag op niveau blijven spelen, maar heb er ook voor gekozen om mij meer bezig te houden met mijn maatschappelijke carrière. Er komt gezinsuitbreiding en wij willen met de kinderen graag in Nederland blijven. Sinds kort heb ik een unieke kans gekregen op een mooie baan en ben ik bezig met het opzetten van een eigen voetbalschool. Ook heb ik enkele leuke projecten in samenwerking met de gemeente Amsterdam. Wat nu dus alleen nog ontbreekt is een leuke club voor mij in één van de genoemde competities”, aldus Snijders tegenover Voetbal247.

Ervaring in betaald voetbal
Snijders kwam in het verleden onder andere uit voor Vitesse, FC Omniworld, Willem II, FC Dordrecht en FC Oss. De aanvaller is naar zijn zeggen klaar voor een nieuwe uitdaging. ,,Na mijn vertrek uit Engeland, waar ik speelde bij Notts County, ben ik keihard blijven trainen om fit te blijven. Ik heb voor een club uit de Tweede of Derde Divisie heel veel te bieden. Ik ben pas 28 en neem aardig wat ervaring mee vanuit het betaalde voetbal.”

Ervaring doorgeven
De aanvaller kijkt met een goed gevoel terug op de voorgaande jaren waarin hij actief was in het professionele voetbal. ,, Het hoogtepunt van mijn carriére als profvoetballer was toch wel de periode bij Vitesse toen ik mezelf terug moest knokken na blessureleed en vanzelfsprekend ook mijn laatste periode als profvoetballer in Engeland. Mijn ervaringen wil ik graag met de nieuwe voetbalschool doorgeven aan de nieuwe generatie talenten. Met hard werken en de juiste instelling kun je heel veel bereiken. Je hoeft niet de beste te zijn, maar als je harder werkt kom je ook op je bestemming waar je moet zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD