zondag, mei 22, 2022
HomeClubsDe TreffersVoormalig profvoetballer kiest voor De Treffers

Voormalig profvoetballer kiest voor De Treffers

De Treffers heeft een fraaie slag geslagen op de transfermarkt. De club uit de Tweede Divisie maakte via de officiële kanalen de komst van Ricardo Ippel wereldkundig.

De dertigjarige middenvelder speelde zijn laatste wedstrijden in dienst van het op het tweede niveau van België acterende Lommel SK. In oktober 2020 werd zijn contract bij de club ontbonden en begon de zoektocht naar een nieuwe club. Eerder was hij onder andere actief in het eerste elftal van Willem II en MVV. Hij kwam tot ruim 200 wedstrijden in het betaalde voetbal.

Op de website van De Treffers sprak Ippel over zijn keuze om te gaan voetballen in Groesbeek. ,,Door de coronacrisis was het lastiger om tussentijds een nieuwe club te vinden. Ik kreeg wat aanbiedingen uit het buitenland, maar dat was niet interessant genoeg. Ik wilde zelf graag snel duidelijkheid hebben en daarom heb ik de knoop doorgehakt om me te richten op mijn maatschappelijke carrière en niet te wachten op een club in de Keuken Kampioen Divisie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]