Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Voormalig profvoetballer keert terug naar Harkemase Boys

Voormalig profvoetballer keert terug naar Harkemase Boys

Harkemase Boys heeft een mooie slag geslagen op de transfermarkt. De club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal maakte maandag via de officiële kanalen bekend dat Mart Dijkstra per direct aan zal sluiten bij de selectie.

Tien jaar geleden verkaste Dijkstra vanuit de jeugdopleiding naar Harkemase Boys. Daar wist hij na een succesvol seizoen een transfer te verdienen naar SC Cambuur. Vervolgens kwam de centrale verdediger/verdedigende middenvelder nog uit voor Sparta Rotterdam en NEC. In het begin van het seizoen trainde hij mee bij de voornoemde club uit Leeuwarden om zijn conditie op peil te houden.

Op de website van Harkemase Boys gaf hij tekst en uitleg over zijn terugkeer naar de club. ,,Na meer dan 200 wedstrijden in het betaalde voetbal ben ik blij om terug te keren naar deze warme club. Aan Harkemase Boys heb ik deels te danken dat ik het betaalde voetbal heb gehaald.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag