maandag, september 27, 2021
HomeClubsKatwijkVoormalig Katwijk-trainer behaalt diploma voor Betaald Voetbal

Voormalig Katwijk-trainer behaalt diploma voor Betaald Voetbal

Een mooie mijlpaal voor voormalig Katwijk-trainer Dick Schreuder. Hij kan eindelijk een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan nu hij is geslaagd voor het UEFA Pro diploma. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt.

Dat biedt Schreuder de mogelijkheid om zelfstandig als hoofdtrainer aan de slag kunnen gaan in het betaald voetbal. Het is geen geheim dat Schreuder al lange tijd die ambitie had, maar hij werd in zijn Katwijk-periode meerdere malen afgewezen voor de cursus Coach Betaald Voetbal.

Schreuder werkte na zijn tijd bij Katwijk in de Verenigde Staten en was als assistent van zijn broer Alfred Schreuder actief in de Duitse Bundesliga.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD