zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVoormalig Katwijk-coach aan de slag in de Eerste Divisie

Voormalig Katwijk-coach aan de slag in de Eerste Divisie

FC Dordrecht heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden als opvolger van de bijna een maand geleden ontslagen oefenmeester Harry van den Ham. Vanaf dinsdag staat Jan Zoutman voor de groep van de club uit de Eerste Divisie. De voornoemde trainer heeft de laatste jaren zijn sporen weten te verdienen in de hoogste afdelingen van het amateurvoetbal.

De nu 51-jarige Zoutman werd in het verleden Nederlands amateurkampioen met Argon en IJsselmeervogels/ Zijn laatste werkgevers in het amateurvoetbal waren Quick Boys en Katwijk. Vanaf de zomer van 2020 zat de oefenmeester zonder club. Op de website van FC Dordrecht gaf Zoutman tekst en uitleg over zijn keuze om een contract te tekenen bij de club. ,,Natuurlijk is het mooi voor mij om een nieuwe kans te krijgen, maar FC Dordrecht is ook zeker een mooie uitdaging. Het klikte ook meteen met de eerste kennismaking, zowel met Ben Kinds met wie ik het eerste contact had, als daarna met Hans de Zeeuw. Maar we kijken het eerst rustig aan hoe de samenwerking van beide kanten gaat bevallen. Daarom hebben we ook besloten om tot het eind van dit seizoen te tekenen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD