maandag, oktober 25, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVoormalig jeugdspeler van AA Gent en Club Brugge sluit aan bij Hoek

Voormalig jeugdspeler van AA Gent en Club Brugge sluit aan bij Hoek

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende Hoek heeft de selectie weten te versterken met een middenvelder. De website PZC meldt dat de vereniging een akkoord wist te bereiken met Mohammad Jabar Zada.

De 24-jarige aanwinst zal in het nieuwe seizoen zijn eerste stappen zetten op een voetbalveld in dienst van een Nederlandse club. In zijn jeugdjaren was Zada actief in de jeugdopleiding van AA Gent en Club Brugge. Daarna speelde hij voor Dikkelvenne, Racing Gent en Oudenaarde. Het laatste seizoen was hij clubloos.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD