zondag, september 19, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagVoormalig jeugdinternational van Hongarije kiest voor HSC'21

Voormalig jeugdinternational van Hongarije kiest voor HSC’21

HSC’21 heeft de selectie versterkt met Barnabás Rácz. De aanvallende middenvelder cq aanvaller trainde al enige tijd mee met de club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Naast de komst van de Hongaar stond op de officiële website van de club tevens te lezen dat Alexander Bannink vertrekt naar het Duitse FC Gütersloh.

Rácz is een vijfentwintigjarige Hongaar die in het verleden jeugdinterlands speelde voor zijn land. In Hongarije kwam hij onder andere uit voor Haladás en Ujpest FC dat uitkomt op het hoogste niveau. In de overeenkomst tussen HSC’21 en de aanvallend ingestelde spelers is wel een clausule opgenomen dat hij mag vertrekken indien er zich nog een profclub zal melden.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD