donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVoormalig jeugdinternational Smulder is ambitieus: 'Ik hoop dit seizoen met Hoek te...

Voormalig jeugdinternational Smulder is ambitieus: ‘Ik hoop dit seizoen met Hoek te promoveren’

Steven Smulder is één van de acht nieuwe spelers binnen de selectie van Hoek. De voormalige jeugdinternational steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken, de middenvelder wil dit seizoen met zijn nieuwe vereniging promoveren naar de Tweede Divisie, het hoogste amateurniveau van Nederland.

Tweede Divisie
De 21-jarige Smulder speelde in het seizoen 2018/2019 zijn wedstrijden voor Jong NEC. Eerder was hij actief in de jeugdopleiding van RBC Roosendaal en Feyenoord. De middenvelder kwam maakte meerdere keren deel uit van vertegenwoordigende elftallen van Nederland. Met zijn nieuwe club Hoek wil hij zo snel mogelijk weer een stap hogerop zetten.  ,,Ik hoop dit seizoen al met Hoek te promoveren naar de Tweede Divisie, het hoogste amateurniveau van Nederland”, aldus de aanwinst tegenover Omroep Zeeland.

Grote mannen voetbal
Hugo Vandenheede is tevreden met Smulder die echt nog wel zal moeten knokken voor zijn plaats, zo liet hij optekenen door de voornoemde regionale omroep. ,,De basis is er en qua mentaliteit zit het goed. Maar hij moet nog wel de stap maken naar het ‘grote-mannen-voetbal’. Steven zal geduld moeten hebben en vervolgens de kansen pakken die hij krijgt. Het is in elk geval wel al goed om te zien dat hij door zijn manier van spelen en trainen respect afdwingt bij de groep.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD