dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenVoormalig jeugdinternational Schindler kiest voor SC Cambuur

Voormalig jeugdinternational Schindler kiest voor SC Cambuur

SC Cambuur is de laatste weken erg druk op de transfermarkt. Dinsdag werd op de officiële webiste van de club al weer de achtste versterking gepresenteerd in de persoon van Kevin Schindler.

FC Cincinnati
De voormalig jeugdinternational van Duitsland plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen. SC Cambuur wist in de overeenkomst tevens een eenzijdige optie op te nemen voor één jaar extra. Schindlerdoorliep de jeugdopleiding van Werder Bremen en was vervolgens onder andere actief voor Hanse Rostock, FC Augsburg en MSV Duisburg. Het voorgaande seizoen speelde hij zijn wedstrijden voor het Amerikaanse FC Cincinnati.

Ervaring
De ervaren kracht is volgens technisch manager Foeke Booy een welkome aanvulling van de huidige selectie. ,,Met Kevin halen we de nodige ervaring binnen die deze jonge, gretige groep goed kan gebruiken. Hij is een leider en brengt enorm veel rust binnen en buiten de lijnen. Dat opgeteld bij zijn voetballende kwaliteiten maakt dat we zeer content zijn met zijn komst.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD