dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsSpakenburgVoormalig HHC- en Rijnsburg-mandekker Thomas Bakker traint mee met Spakenburg

Voormalig HHC- en Rijnsburg-mandekker Thomas Bakker traint mee met Spakenburg

Thomas Bakker traint sinds deze week mee met de selectie van Spakenburg. De centrale verdediger, die sinds dit seizoen clubloos is, wordt gezien als potentiële tussentijdse versterking, zo werd gemeld in LOS Buutespel, een voetbalprogramma van de lokale omroep van Bunschoten-Spakenburg.

Bakker speelde in de jeugd van sc Heerenveen, maar maakte in 2012 de overstap naar de topamateurs. Hij kwam in totaal vijf seizoenen uit voor HHC Hardenberg, waarna hij een avontuur in Japan aanging. Na één seizoen in het land van de Rijzende Zon keerde hij terug naar Nederland en werd Bakker opgepikt door Rijnsburgse Boys. De Uien namen aan het einde van afgelopen seizoen afscheid van Bakker.

Mocht deze periode leiden tot een overeenkomst, dan wordt de dertigjarige verdediger herenigd met Koos Werkman, met wie hij ook al samenspeelde bij HHC Hardenberg. Spakenburg kijkt nadrukkelijk naar haar defensie, omdat het dit seizoen al veel tegentreffers moest slikken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD