dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie Zaterdag‘Voormalig FC Utrecht-talent Boukhari op proef bij Quick Boys’

‘Voormalig FC Utrecht-talent Boukhari op proef bij Quick Boys’

Hamza Boukhari speelt mogelijk zijn wedstrijden dit seizoen in het shirt van Quick Boys. De vleugelaanvaller, die het voorgaande seizoen nog onder contract stond bij FC Utrecht, is de komende dagen op proef in Katwijk en hoopt daar een plaats in de selectie te veroveren, meldt Voetbal in de Bollenstreek.

Jupiler League-ervaring
De 22-jarige rechtsbuiten stond tussen 2014 en 2017 onder contract bij de Eredivisieclub uit de Domstad. Boukhari, die ook op andere posities in de voorhoede inzetbaar is, maakte geen minuten in het eerste elftal van FC Utrecht. Het voorgaande seizoen was hij goed voor dertig wedstrijden in de Jupiler League voor het beloften team van laatstgenoemde club. Hij was destijds goed voor drie treffers.

Rechtsbuiten
Quick Boys wist in de voorgaande twee wedstrijden drie punten te pakken. De ploeg verloor de openingswedstrijd tegen Jong Volendam (3-2) en won thuis van Jong FC Twente (2-0). De Katwijkse formatie speelt normaal gesproken niet met een echte rechtsbuiten, maar trainer Jan Zoutman gaf al eerder aan graag andere systemen te willen spelen indien dit noodzakelijk zou zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD