zaterdag, september 18, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagVoormalig FC Twente-verdediger Van der Lely zegt Hercules toch af

Voormalig FC Twente-verdediger Van der Lely zegt Hercules toch af

Hercules kan komend seizoen toch niet beschikken over oud-prof Jeroen van der Lely. De 26-jarige voormalig speler van FC Twente zou gaan spelen voor de Utrechters, maar ziet daar toch vanaf, meldt RTV Utrecht.

Van der Lely stopte al op relatief jonge leeftijd als prof omdat hij mentaal worstelde met het profbestaan en de voetbalwereld. Bij Hercules zou hij het plezier in het voetbal willen terugvinden en dat combineren met een studie. Hij besluit nu echter helemaal te stoppen met voetbal.

Voor Hercules is de afmelding van Van der Lely de tweede tegenvaller in korte tijd. Eerder besloot Cairán Summers (ex DOVO) al om niet op sportpark Voordorp te gaan spelen, maar voor het Schotse Stirling Albion. Hercules heeft de selectie inmiddels aangevuld met twee spelers uit de eigen opleiding: Dirk Homoet en Valentijn Beck.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD