Volg ons

Eerste Divisie

Voormalig FC Dordrecht-aanvaller Groothusen vertrekt naar Malta

Voormalig FC Dordrecht-aanvaller Groothusen vertrekt naar Malta

Terence Groothusen pakt zijn koffers en zal de Nederlandse voetbalvelden voorlopig achter zich laten. De voormalige speler van FC Dordrecht tekent woensdag een contract op Malta bij Hibernians FC, bevestigde zijn zaakwaarnemer Zabih Etemadi tegenover Voetbal247.

Blessure
De 22-jarige aanvaller kwam in het seizoen 2017/2018 tot 21 wedstrijden in de Eerste Divisie voor FC Dordrecht. In de maand april 2018 raakte hij echter geblesseerd waardoor hij vervolgens niet meer aan spelen toekwam bij voornoemde vereniging. In het verleden kwam hij ook onder andere uit voor EDO.

Europa League
Groothusen zal met Hibernians FC, de nummer twee van het voorgaande seizoen, uitkomen in de voorronde van de Europa League. Tegenstander op 11 juli 2019 is dan Shakhtyor Soligorsk uit Wit-Rusland. Zeven dagen later staan de twee ploegen in Malta dan weer tegenover elkaar.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie