dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVoormalig Excelsior M-coach Rijsdijk levert contract in bij Almere City

Voormalig Excelsior M-coach Rijsdijk levert contract in bij Almere City

Jeroen Rijsdijk heeft zijn contract als assistent-trainer bij Almere City FC ingeleverd. Zijn rol bij de Almeerse profclub strookt niet langer met zijn persoonlijke ambities.

,,Ik ben tot de conclusie gekomen dat een andere uitdaging beter past bij het realiseren van mijn ambities. Ik ben Almere City ontzettend dankbaar voor het gestelde vertrouwen in het uitoefenen van zowel de rol van assistent-coach als de rol van interim-coach”, stelt hij op de clubsite.

Rijsdijk was aan het eind van vorig seizoen enkele maanden eindverantwoordelijke bij Almere City FC, maar slaagde er niet in om promotie af te dwingen met de Flevolanders. Hij was eerder werkzaam als assistent en coach van de beloften bij Sparta. Daarvoor was hij succesvol met Excelsior Maassluis.

Technisch manager Teun Jacobs van Almere City FC is verrast door het besluit van Rijsdijk: ,,Jeroen heeft tot op de dag van vandaag uitstekend gefunctioneerd bij onze club. Wij zijn dan ook verrast door zijn beslissing om te stoppen, maar hebben besloten om zijn wens te respecteren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD