Volg ons

Eerste Divisie

Voormalig Dordrecht-aanvoerder Stankov: ‘Spelen in de Europa League tegen Wolverhampton was geweldig’

Voormalig Dordrecht-aanvoerder Stankov: ‘Spelen in de Europa League tegen Wolverhampton was geweldig’

Antonio Stankov speelde het voorgaande seizoen zijn wedstrijden in de Nederlandse Eerste Divisie in dienst van FC Dordrecht. Recent stond hij met zijn nieuwe ploeg Pyunik Yerevan in de voorronde van de Europa League tegenover het Engelse Wolverhampton Wanderers. Ondanks de twee nederlagen kijkt hij met een goed gevoel terug op de tweeluik.

Genoten
Stankov verloor met zijn ploeg twee keer met 4-0 van de Engelse tegenstrever. In de wedstrijd bij Wolverhampton waren een kleine 30.000 toeschouwers aanwezig. ,,Spelen in de Europa League tegen Wolverhampton Wanderers was echt geweldig. Ik heb echt van alles genoten, van alles er om heen en ook van de wedstrijden tegen een ploeg uit de Engelse Premier League. Het waren echt wedstrijden op een hoog niveau en natuurlijk waren de resultaten niet goed, maar het was mooi om te mogen spelen. Op het moment dat wij hoorden dat we moesten spelen tegen Wolverhampton Wanderers wisten wij dat het heel erg moeilijk zou worden om door te kunnen komen. Tijdens de wedstrijden merkte je dat ze echt goed georganiseerd stonden en het moeilijk was om er doorheen te komen. We verloren twee keer en we merkten dat op dit niveau fouten direct afgestraft worden”, aldus Stankov tegenover Voetbal247.

Armenië
De verdediger maakte in juni de overstap naar de Armeense topclub. Stankov heeft geen spijt van deze opmerkelijke overstap.  ,,Ik ben echt positief over mijn nieuwe ploeg en de omgeving. Als er iets aan de hand is zorgt de club er direct voor dat het gelijk opgelost wordt. Yerevan is ook een prima stad. Voor ik vertrok naar Armenië wist ik niet goed wat ik van het land moest verwachten, maar ik werd hier echt op een positieve wijze verrast.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie