zondag, september 19, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVoormalig Barendrecht-spits maakt entree bij Love Island

Voormalig Barendrecht-spits maakt entree bij Love Island

Donny Navajas Sanchez mag dan sinds 2019 nauwelijks meer op het veld te bewonderen zijn, de voormalig aanvaller van Barendrecht en Scheveningen timmert wel flink aan de weg qua bekendheid.

De inmiddels 28-jarige Navajas Sanchez is namelijk één van de deelnemers aan het populaire Love Island NL. Zijn knappe uiterlijk leverde hem eerder al modellenwerk op in Italië, waardoor zijn voetbalcarrière werd bemoeilijkt.

Naast model en voetballer was Navajas Sanchez ook al werkzaam als beveiligingsmonteur, wakeboard-instructeur, accountmanager en beveiligingsadviseur.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD