vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVoormalig Ajacied vertrekt bij JOS/Watergraafsmeer

Voormalig Ajacied vertrekt bij JOS/Watergraafsmeer

JOS/Watergraafsmeer heeft maar kort kunnen genieten van Chakib Tayeb. De 34-jarige aanvaller behoorde dit seizoen tot de selectie van trainer Cor ten Bosch, maar verkast deze zomer naar a.s.v. Blauw-Wit.

Tayeb speelde in zijn carrière bij onder meer HFC Haarlem, Ajax, FC Omniworld, De Dijk, OFC en sinds vorige zomer JOS. ,,Na al die jaren was ik het verre reizen eigenlijk wel zat. Ik wil ook lekker langs de kant staan bij mijn kinderen en mijn vrouw vindt het ook leuk als ik thuis ben. Daarom was het voor mij niet moeilijk om deze beslissing voor mezelf te nemen”, motiveert hij zijn besluit tegenover Het Amsterdamsche Voetbal.nl

Hij is echter lovend over JOS/Watergraafsmeer: ,,Het is een schitterende club om voor te voetballen. Hoewel we dit seizoen natuurlijk nauwelijks wedstrijden hebben gespeeld, ben ik fantastisch opgevangen door de jongens. Wat dat betreft kan ik alleen maar positief over de club spreken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD