maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVoormalig aanvaller van Sparta Nijkerk kiest voor zondag-hoofdklasser

Voormalig aanvaller van Sparta Nijkerk kiest voor zondag-hoofdklasser

Maurits de Baar is er in geslaagd om een nieuwe club te vinden. De aanvaller nam aan het begin van de maand januari 2021 afscheid van Sparta Nijkerk en zal voortaan binnen de lijnen verschijnen voor het in de hoofdklasse van het zondagvoetbal uitkomende SDO, meldt laatstgenoemde club op de officiële website.

Eerder sprak De Baar met Voetbal247 en toen bleek al dat hij in eerste instantie op zoek was naar een club die de wedstrijden zou spelen op de zondag. ,,Omdat ik tot de zomer op zaterdag kan gaan werken, zou dat de rest van dit seizoen in ieder geval op een zondag moeten zijn. In het volgende seizoen kan ik ook weer op zaterdag spelen. Natuurlijk wil ik het liefst op divisie niveau blijven spelen, maar ik ga ook niet roepen dat ik te goed ben voor de hoofdklasse omdat ik al 22 wedstrijden in de Eerste en Tweede Divisie heb gespeeld”, aldus de aanvaller destijds over zijn zoektocht.

De Baar kwam in het verleden uit voor Hercules, FC Lienden en RKC Waalwijk. Op de website van SDO gaf hij kort uitleg over zijn keuze om daar te gaan spelen. ,,Ik ken SDO van toen ik nog in de jeugd tegen ze voetbalnden. Ik speelde toen bij Elinkwijk. SDO ervaarde ik als een mooie, warme club. Ik ben er trots op dat ik hier nu speel.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD