Volg ons
Jamal Yahiaoui Magreb90

Derde Divisie Zondag

Voorlopig einde aan trainerssoap Magreb’90: Yahiaoui blijft

Voorlopig einde aan trainerssoap Magreb’90: Yahiaoui blijft

Het bizarre seizoen van Magreb’90 heeft op het laatste moment toch weer een opmerkelijke wending gekregen. De Utrechtse club versleet in een krankzinnig tempo trainers en uiteindelijk moest ook het zittende bestuur eraan geloven. Dit zorgde ervoor dat Jamal Yahiaoui na zijn eerder aangekondigde vertrek toch zal blijven.

Op nippertje gehandhaafd

Sinds het voorjaar staat Yahiaoui voor de groep, nadat hij eerder ook al op zeer vreemde wijze was vertrokken bij FC Breukelen. De prestaties waren bij Magreb’90 goed, want door een reeks aan zeges werd uiteindelijk op de slotdag handhaving gerealiseerd. Dat was wel nadat er op het laatste moment een plan van aanpak naar de KNVB was verstuurd om te voorkomen dat er nog meer strafpunten uit zouden worden gedeeld. Magreb’90 had namelijk niet voldaan aan veel licentie eisen. Yahiaoui was nauw betrokken geweest om dit plan van aanpak op te stellen. Vlak voor het duel met De Dijk was er een ledenvergadering, die niet naar wens liep van onder meer Yahiaoui. Hij besloot dan ook zijn vertrek aan te kondigen.

Nieuwe koers

Het toenmalige bestuur was in de ogen van de trainer en anderen te laks, waarop er uiteindelijk toch een bestuurswijziging kwam. Nieuwbakken voorzitter Tino Klein heeft daarop Yahiaoui gevraagd toch te blijven, waarop hij instemde. De hoop bij Magreb’90 is dan ook dat hierdoor veel spelers eveneens zullen blijven. “Na goede gesprekken met mensen binnen de club ben ik overtuigd geraakt van de nieuwe koers die het bestuur gaat voeren en wil daar graag mijn bijdrage aan leveren”, zo laat hij weten in een verklaring.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag