zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersVOORBESCHOUWING | Tweede divisie: Treffers en IJsselmeervogels gaan inhalen!

VOORBESCHOUWING | Tweede divisie: Treffers en IJsselmeervogels gaan inhalen!

Tijdens het 1e inhaalweekend dat de KNVB heeft gepland staat in de 2e Divisie slechts 1 wedstrijd op het programma. In Groesbeek ontmoeten op Sportpark Zuid de Treffers en IJsselmeervogels elkaar. Uitgerekend de ploegen die beide pas 11 wedstrijden hebben gespeeld in de huidige competitie.

Op papier wordt het een boeiend treffen, waarbij de Treffers de wetenschap heeft(voor wat het waard is) dat men nog nooit op Sportpark Zuid verloor van de Vogels. Op 13 november speelde IJsselmeervogels haar laatste competitiewedstrijd (nipt verlies in en bij Scheveningen) terwijl Treffers op 27 november voor het laatst in competitieverband in actie kwam(4-1 nederlaag bij Rijnsburgse Boys).

In theorie staat de ploeg van trainer Francois Gesthuizen, als zij de achterstallige wedstrijden allen in winst weten om te zetten, op een 2e plaats achter de ongenaakbare koploper Katwijk, maar zover is het nog lang niet.

IJsselmeervogels heeft zich zowel verdedigend (linksback Bradley Martis) als aanvallend (Jerrel Hak) versterkt . Beide kwamen afgelopen zaterdag reeds in actie in het vriendschappelijke duel tegen Jong FC Dordrecht(5-2 overwinning) waar zij een goede indruk maakten.

Met name van de van 3e divisionist Unitas overgekomen Jerrel Hak verwacht men veel en zou het best eens een speler kunnen zijn waar men in Spakenburg veel plezier aan gaat beleven in de nabije toekomst. Het publiek, dat gelukkig weer aanwezig mag zijn in Groesbeek, krijgt gegarandeerd een spannend duel te zien, waarbij IJsselmeervogels er alles aan zal gaan doen om zich richting top-5 te gaan in de komende wedstrijden. Of de Treffers dat toe zal slaan?

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD