zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVOORBESCHOUWING | Tweede Divisie: Misschien niet geheel objectief

VOORBESCHOUWING | Tweede Divisie: Misschien niet geheel objectief

Hoewel het in de sportmedia gebruikelijk zoveel mogelijk objectief te blijven, zijn er momenten dat het simpelweg niet lukt. Laat ik het anders zeggen en vooral persoonlijk houden: er staan negen wedstrijden gepland, waaronder de Klassieker in het zondagvoetbal, maar voor de voorbeschouwer zoemt er maar eentje de hele tijd door het hoofd. Desondanks toch een poging om tot een objectieve voorbeschouwing te komen, maar probeert u vooral…(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….)

Twee livewedstrijden bij FOX Sports, waaronder het duel tussen Kozakken Boys en HHC Hardenberg. Beide ploegen hebben 9 punten uit de eerste vier wedstr…(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….).

Bij Excelsior Maassluis wil het nog niet erg vlotten. In de twee thuiswedstrijden tegen IJsselmeervogels en Katwijk moesten de Tricolores 7 tegengoals slikken en ook Jong Volendam scoorde er lustig op los tegen een verdediging die de afgelopen jaren zeer stabiel was. Tegenstander GVVV is een stukje beter gestart, van de vijf behaalde punten werd er echter maar eentje op het eigen sportpa….…(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….).

Nadat ASWH tegen de Blauwen uit Bunschoten een punt wist te pakken, krijgt de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht nu de Rooien op bezoek. De koploper liep vorige week voor het eerst a…(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….).

De ploeg die ervoor zorgde dat IJsselmeervogels als laatste afscheid moest nemen van de 100% score, Rijnsburgse Boys, speelt thuis tegen Jong Volendam. Het Andere Oranje verloor vorige week de eerste set van AF……(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….).

Aan de Blauwe kant van de Westmaat worden de zorgen groter en groter voor John de Wolf. Spakenburg staat 18e en ontvangt Jong Sparta. De jonge Kasteelhe……(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….).

Scheveningen pakte vorige week wel het eerste punt, maar wacht nog steeds op de eerste goal van het seizoen. Wellicht dat de naam van de tegenstander, De Treffers, wat inspiratie kan geven om ook op dat gebi….…(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….)

In Tiel staan twee promovendi tegenover elkaar, TEC ontvangt de verrassende nummer 2, Noordwijk. De Noordwij……(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….).

Het toetje van de Tweede Divisie is een lekkere. Op zondag staat de amateurklassieker tussen AFC en Koninklijke HFC op het programma. De titelhouder is wisselend gestart, de verrassende nummer vijf van afgelopen seizoen marcheert dit seizoen ook nog niet op volle toe……(Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys, Katwijk – Quick Boys…….).

De laatste van de negen wedstrijden in deze speelronde wordt op De Krom in Katwijk gespeeld. Veel meer valt er eigenlijk niet over dit grijze affiche te zeggen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD