woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVoorbeschouwing OJC Rosmalen - De Dijk

Voorbeschouwing OJC Rosmalen – De Dijk

Op 2 april staan de ploegen De Dijk en OJC Rosmalen tegenover elkaar in de 3e divisie. De Dijk wil het succes van dit seizoen natuurlijk zolang mogelijk vasthouden, wat zo tegen het einde van het seizoen het moeilijkst blijkt.

Na wat enige onrust bij De Dijk door een aantal nederlagen en het wegsturen van doelman Veenboer, lijkt De Dijk de draad weer goed hebben doorgepakt door te winnen van onder meer Jong Graafschap en UDI’19. Waar de ene club een speler uitzwaaide, heeft OJC Rosmalen een nieuwe speler met open armen ontvangen. Jeroen Sterrenburg komt naar OJC Rosmalen om het middenveld te versterken, eerder heeft hij gespeeld bij FC Den Bosch en Nivo Sparta.

Het lijkt een normale competitiewedstrijd, maar Westlandia hijgt nog steeds in de nek van De Dijk op slechts 5 punten. Dat is wel een punt meer dan een paar dagen geleden, want Westlandia heeft een punt in mindering gekregen doordat de club geen spelers onder contract wil hebben. Wat De Dijk goed doet is dat ze al enige tijd de kern weten vast te houden binnen de ploeg en zo alsmaar sterker wordt. Ook OJC Rosmalen raakte een punt kwijt, maar gezakt naar plaats negen met 36 punten uit 27 gespeelde wedstrijden.

Deze wedstrijd is een belangrijke voor de mogelijke titel van De Dijk. Het blijft een spannende race bovenin, wanneer je in deze competitie zou kunnen wedden op voetbal dan zou het nog wel eens leuk kunnen worden. Ook onderin is het spannend en zijn de verschillen nihil.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD