Volg ons
Kaars niet naar Sparta

Derde Divisie Zondag

Voorbeschouwing OJC Rosmalen – De Dijk

Voorbeschouwing OJC Rosmalen – De Dijk

Op 2 april staan de ploegen De Dijk en OJC Rosmalen tegenover elkaar in de 3e divisie. De Dijk wil het succes van dit seizoen natuurlijk zolang mogelijk vasthouden, wat zo tegen het einde van het seizoen het moeilijkst blijkt.

Na wat enige onrust bij De Dijk door een aantal nederlagen en het wegsturen van doelman Veenboer, lijkt De Dijk de draad weer goed hebben doorgepakt door te winnen van onder meer Jong Graafschap en UDI’19. Waar de ene club een speler uitzwaaide, heeft OJC Rosmalen een nieuwe speler met open armen ontvangen. Jeroen Sterrenburg komt naar OJC Rosmalen om het middenveld te versterken, eerder heeft hij gespeeld bij FC Den Bosch en Nivo Sparta.

Het lijkt een normale competitiewedstrijd, maar Westlandia hijgt nog steeds in de nek van De Dijk op slechts 5 punten. Dat is wel een punt meer dan een paar dagen geleden, want Westlandia heeft een punt in mindering gekregen doordat de club geen spelers onder contract wil hebben. Wat De Dijk goed doet is dat ze al enige tijd de kern weten vast te houden binnen de ploeg en zo alsmaar sterker wordt. Ook OJC Rosmalen raakte een punt kwijt, maar gezakt naar plaats negen met 36 punten uit 27 gespeelde wedstrijden.

Deze wedstrijd is een belangrijke voor de mogelijke titel van De Dijk. Het blijft een spannende race bovenin, wanneer je in deze competitie zou kunnen wedden op voetbal dan zou het nog wel eens leuk kunnen worden. Ook onderin is het spannend en zijn de verschillen nihil.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag