Volg ons

Derde Divisie

VOORBESCHOUWING | Derde Divisie Zondag: JVC aangeslagen voor belangrijk treffen met EVV

VOORBESCHOUWING | Derde Divisie Zondag: JVC aangeslagen voor belangrijk treffen met EVV

Het is vaker gememoreerd: het verval van JVC Cuijk in de afgelopen zes maanden is enorm. Waar vorig seizoen werd besloten met een puike prestatie tot in de nacompetitie om Tweede Divisie-promotie, is het dit seizoen kommer en kwel. En alsof dat nog niet genoeg was, werd de club afgelopen zondag geconfronteerd met eigen spelers die elkaar te lijf gingen.

Doelman Yorrit Kanters deelde een karatetrap uit aan ploeggenoot Jassin Aarab. Beiden zijn voor onbepaalde tijd geschorst door de club en daar komt ongetwijfeld nog een sanctie bij vanuit de KNVB. De timing kan haast niet beroerder. JVC Cuijk wacht een zeer belangrijk duel tegen een rechtstreekse concurrent. EVV Echt heeft één punt meer en staat 12e, twee plekken hoger dan JVC.

Een hels karwei krijgen ook Westlandia en OJC Rosmalen. Beide laagvliegers dit seizoen krijgen respectievelijk koploper TEC en nummer 3 Jong Volendam op bezoek. OJC en Jong Volendam trappen op verzoek van de Volendamse beloften wederom op zaterdagavond af.

HSC’21 pakte donderdag belangrijke punten toen het de tweede helft uitspeelde in de streekderby tegen Quick ’20. In de slotfase maakte Wessel Witbreuk er 1-3 van. HSC’21 treft deze zondag OFC, Quick ’20 gaat op bezoek bij ADO ’20. Goes en Dongen moeten eigenlijk winnen om te blijven aanhaken bij de kopgroep, maar in Hercules en UNA treffen zij bepaald geen misselijke tegenstanders.

Overige wedstrijden:
OSS’20 – HBS
HV & CV Quick – Blauw Geel ’38

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie