dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAFCKan Katwijk zich herstellen na slechte week met 5 verliespunten?

Kan Katwijk zich herstellen na slechte week met 5 verliespunten?

headline

* Scheveningen-Katwijk
Katwijk liet vorige week 4 punten liggen(gelijk tegen Quick Boys, verlies in Hardenberg bij HHC). Tegen Scheveningen kan men zich herstellen. In de wedstrijd tegen TEC was Scheveningen weliswaar de kampioen van de kansen maar bleef men zonder punten.
Gaat dat zich nu opnieuw herhalen?. De verwachting is dat Katwijk zich gaat herstellen en de winst gaat pakken in Scheveningen.

* Quick Boys-ASWH
Quick Boys pakte wat plaatsjes winst op de ranglijst dankzij de 4 behaalde punten vorige week. Bij ASWH, dat tegen Volendam veel afwezigen telde en teleurstelde, is het te hopen dat er weer wat spelers terugkeren van blessures. Dan zit er wellicht een puntenverdeling in, maar de beste kansen zijn voor de thuisclub.

* Koninklijke HFC-Excelsior Maassluis
Alleen op de 2e plaats met 9 punten achterstand, nog 15 wedstrijden te spelen en de wedstrijd Koninklijke HFC-Katwijk op de voorlaatste wedstrijddag. Van alles is dus nog mogelijk bij de Haarlemmers die na de Treffers morgen Excelsior Maassluis ontvangen dat best nog wat puntjes kan gebruiken. Of dat in Haarlem gaat lukken? Beste kansen voor de thuisclub.

* De Treffers-Noordwijk
De Treffers is met 27 punten weliswaar redelijk in veilige haven maar de laatste weken gaat het allemaal wel heel erg moeizaam met 3 nederlagen uit de laatste 4 wedstrijden. Noordwijk boekte zaterdag bij Kozakken Boys de eerste overwinning buiten Noordwijk.
Of dat opnieuw gaat gebeuren in Groesbeek? Een puntenverdeling ligt meer in de lijn der verwachting.

* Kozakken Boys-AFC
Was Kozakken Boys goed op dreef met 2 achtereenvolgende overwinningen; tegen Noordwijk ging het weer mis. Voor de achtste keer werd men dit seizoen met verlies geconfronteerd. AFC komt morgen naar Werkendam. Een ploeg van een ander kaliber dan Noordwijk. Een gelijkspel zou al een prima resultaat zijn voor de Boys maar wie weet wat de roodwitten wellicht voor verrassing in petto hebben op deze dinsdagavond.

* Jong Volendam-GVVV
GVVV leek een kwartier voor tijd op het Kasteel met de volle winst te gaan vertrekken tegen Jong Sparta maar het feest ging niet door, het werd een thuisreis met geen enkel punt omdat de Spartanen in de slotfase nog twee keer wisten te scoren. Geluk dat ook de andere “zwakke” broeders IJsselmeervogels, ASWH en Kozakken Boys verlies leden waardoor de achterstand op hen niet vergroot werd. Opnieuw wacht een “Jong” elftal, ditmaal Jong Volendam. En opnieuw is de ploeg van GVVV niet kansloos.

* Jong Sparta-IJsselmeervogels
Het gaat niet goed met de Vogels. Het ziet er naar uit dat de resterende wedstrijden stuk voor stuk finales zullen gaan worden. Jong Sparta heeft een knappe ploeg en is inmiddels opgeklommen naar de 5e plaats. IJsselmeervogels gaat weer een lastige avond tegemoet. Begint de ommekeer voor de Vogels op het Spartaanse Kasteel of gaat alarmfase rood vervangen worden door alarmfase donkerrood voor de ploeg uit Spakenburg?.

* Rijnsburgse Boys-TEC
De eerste zege sinds oktober 2021 smaakt naar meer voor TEC. Rijnsburgse Boys is de volgende opponent. Versloegen afgelopen zaterdag IJsselmeervogels met nipt verschil en zullen er ongetwijfeld alles aan gaan doen om ook TEC met lege handen huiswaarts te sturen. We houden het op een gelijkspel.

* Spakenburg-HHC Hardenberg
Het is alweer twee weken geleden dat Spakenburg in actie kwam tegen dorpsgenoot IJsselmeervogels. Afgelopen zaterdag werd het thuisduel tegen AFC afgelast wegens Corona en morgen komt HHC Hardenberg op bezoek dat gewoon door kon spelen en zelfs koploper Katwijk wist te verrassen. Ze komen ongetwijfeld naar Spakenburg voor puntenwinst. Of Spakenburg daar aan mee wil werken betwijfelen we.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD