zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtVOORBEREIDING | Resultaten Barendrecht nog niet je van het

VOORBEREIDING | Resultaten Barendrecht nog niet je van het

Na een rampseizoen in de Tweede Divisie komt er voor BVV Barendrecht een einde aan een reeks van twaalf seizoenen op het hoogste amateurniveau. De resultaten in de voorbereiding zijn nog niet om over naar huis te schrijven. In het achterhoofd dat degradanten het in de Derde Divisie altijd moeilijk hebben, kan het een zwaar seizoen worden voor de bewoners van De Bongerd.

De laatste oefenwedstrijd is gespeeld. Met een 2-2-gelijkspel tegen VV Dongen sluit Barendrecht de voorbereiding af. In de eerste helft komt het op voorsprong door een doelpunt van Qjell Krolis – een van de meest bepalende spelers van de rood-witten afgelopen seizoen. Hoewel Robin Driesse de score verhoogt voor Barendrecht, moet het genoeg nemen met een remise. Het is Oghuzan Kanzanci die voor de aansluiting zorgt namens Dongen. In blessuretijd krijgt Barendrecht het deksel op de neus, want Robin de Man maakt de gelijkmaker voor de Brabanders.

Een puntendeling tegen een Derde Divisionist mag zeker geen slecht resultaat genoemd worden. Echter had men bij Barendrecht er meer van verwacht. In de afgelopen week kwam men niet verder dan een remise tegen Hoofdklasser VC Vlissingen. Dan zijn de verloren oefenwedstrijden tegen ASWH (0-1), Jong FC Groningen (1-3) en het Westlands Elftal (1-4) nog niet genoemd. De resultaten van de BVV zijn nog niet je van het.

Resultaten in de voorbereiding zeggen niet alles. Normaal gesproken laat de trainer alle selectiespelers minuten maken. Op deze manier zoekt Jack van den Berg het ideale basiselftal, zonder dat het consequenties heeft op de ranglijst. Toch kunnen zeges in de voorbereiding zorgen voor het nodige zelfvertrouwen. Terwijl het juist aan dat zelfvertrouwen knaagt bij de rood-witten. De kansloze laatste plaats van Barendrecht vorig seizoen zal erin zijn gehakt. Hiermee is een eind gekomen aan twaalf seizoenen topamateurvoetbal voor de ploeg van Jack van den Berg.

Sinds de herinvoering van de Tweede Divisie hebben weinig degradanten de stap terug kunnen maken vanuit de Derde Divisie. Alleen TEC staat op het lijstje. De Tielse Eendracht Combinatie promoveerde in het eerste seizoen na de degradatie uit de Tweede Divisie direct terug naar de top. De resultaten van de voorbereiding én statistieken van afgelopen seizoenen spreken niet in het voordeel voor Barendrecht. Men zal er niet van opkijken als Barendrecht een moeilijk seizoen gaat meemaken in de Derde Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD