Volg ons

BVV Barendrecht

VOORBEREIDING | Resultaten Barendrecht nog niet je van het

VOORBEREIDING | Resultaten Barendrecht nog niet je van het

Na een rampseizoen in de Tweede Divisie komt er voor BVV Barendrecht een einde aan een reeks van twaalf seizoenen op het hoogste amateurniveau. De resultaten in de voorbereiding zijn nog niet om over naar huis te schrijven. In het achterhoofd dat degradanten het in de Derde Divisie altijd moeilijk hebben, kan het een zwaar seizoen worden voor de bewoners van De Bongerd.

De laatste oefenwedstrijd is gespeeld. Met een 2-2-gelijkspel tegen VV Dongen sluit Barendrecht de voorbereiding af. In de eerste helft komt het op voorsprong door een doelpunt van Qjell Krolis – een van de meest bepalende spelers van de rood-witten afgelopen seizoen. Hoewel Robin Driesse de score verhoogt voor Barendrecht, moet het genoeg nemen met een remise. Het is Oghuzan Kanzanci die voor de aansluiting zorgt namens Dongen. In blessuretijd krijgt Barendrecht het deksel op de neus, want Robin de Man maakt de gelijkmaker voor de Brabanders.

Een puntendeling tegen een Derde Divisionist mag zeker geen slecht resultaat genoemd worden. Echter had men bij Barendrecht er meer van verwacht. In de afgelopen week kwam men niet verder dan een remise tegen Hoofdklasser VC Vlissingen. Dan zijn de verloren oefenwedstrijden tegen ASWH (0-1), Jong FC Groningen (1-3) en het Westlands Elftal (1-4) nog niet genoemd. De resultaten van de BVV zijn nog niet je van het.

Resultaten in de voorbereiding zeggen niet alles. Normaal gesproken laat de trainer alle selectiespelers minuten maken. Op deze manier zoekt Jack van den Berg het ideale basiselftal, zonder dat het consequenties heeft op de ranglijst. Toch kunnen zeges in de voorbereiding zorgen voor het nodige zelfvertrouwen. Terwijl het juist aan dat zelfvertrouwen knaagt bij de rood-witten. De kansloze laatste plaats van Barendrecht vorig seizoen zal erin zijn gehakt. Hiermee is een eind gekomen aan twaalf seizoenen topamateurvoetbal voor de ploeg van Jack van den Berg.

Sinds de herinvoering van de Tweede Divisie hebben weinig degradanten de stap terug kunnen maken vanuit de Derde Divisie. Alleen TEC staat op het lijstje. De Tielse Eendracht Combinatie promoveerde in het eerste seizoen na de degradatie uit de Tweede Divisie direct terug naar de top. De resultaten van de voorbereiding én statistieken van afgelopen seizoenen spreken niet in het voordeel voor Barendrecht. Men zal er niet van opkijken als Barendrecht een moeilijk seizoen gaat meemaken in de Derde Divisie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over BVV Barendrecht