Volg ons

Derde Divisie

VOORBEREIDING | ONS Sneek wint door treffers van de broers Prijor, Harkemase Boys nipt langs Berkum en nederlaag voor UNA en HSC’21

VOORBEREIDING | ONS Sneek wint door treffers van de broers Prijor, Harkemase Boys nipt langs Berkum en nederlaag voor UNA en HSC’21

De start van de competitie in de Tweede en Derde Divisie is nog ver weg, maar de eerste oefenwedstrijden werden al weer gespeeld. ONS Sneek won met duidelijke cijfers van SC Genemuiden door onder andere drie doelpunten van Genridge Prijor (4-1). UNA verloor van FC Eindhoven (3-6), Harkemase Boys was te sterk voor Berkum (0-1) en Jong De Graafschap was te sterk voor HSC’21 (0-2). 

ONS Sneek – SC Genemuiden 4-1
De vereniging uit Sneek kwam aan de leiding door een doelpunt van Genridge Prijor. SC Genemuiden kwam door een benutte strafschop van Omar Kavak echter weer op gelijke hoogte (1-1). Prijor wist met zijn tweede treffer van de avond ONS Sneek weer op voorsprong te zetten (2-1). Vervolgens liep de ploeg uit Sneek uit naar een grotere voorsprong door Denzel Prijor en wederom Genridge Prijor (4-1).

Berkum – Harkemase Boys 0-1
In de dertiende minuut schoot Dennis van Duinen de bal op de lat, maar de rebound was wel een prooi voor Kasper Oldenburger (0-1). Dit bleek na iets meer dan negentig minuten spelen de beslissende treffer van de avond te zijn.

UNA – FC Eindhoven 3-6
Het in de Derde Divisie uitkomende UNA verloor de eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar de start van het nieuwe seizoen. FC Eindhoven was te sterk voor de amateurploeg (3-6). De doelpunten voor UNA kwamen op naam van Brian Boogers, Nick Tielemans en Mart van de Gevel (penalty).

HSC’21 – Jong De Graafschap 0-2

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie