dinsdag, oktober 26, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieVoor deze uitdaging liet Jeroen Rijsdijk IJsselmeervogels lopen

Voor deze uitdaging liet Jeroen Rijsdijk IJsselmeervogels lopen

Jeroen Rijsdijk bedankte vriendelijk voor de uitgestoken hand van IJsselmeervogels omdat er volgens hem een andere concrete uitdaging gloorde in het betaald voetbal. Inmiddels is duidelijk voor welke job Rijsdijk de Vogels afwees.

Het AD meldt namelijk dat Rijsdijk per 1 december 2021 de nieuwe hoofd opleidingen wordt van Sparta Rotterdam, de club waar hij ook al als coach van het beloftenteam werkte. De oud-trainer van Excelsior Maassluis en Almere City volgt er Dolf Rolks op, wiens vertrek recent wereldkundig werd gemaakt.

Rijsdijk krijgt wel een pittige opdracht in zijn nieuwe baan. Technisch directeur Henk van Stee wil namelijk minder budget investeren in de eigen jeugdopleiding om zo meer geld vrij te maken voor het eerste elftal.

Sinds het afzeggen van Rijsdijk is niet duidelijk wie IJsselmeervogels nu als voornaamste kandidaten heeft voor de vacante trainerspositie. Voorlopig nemen assistent Ton Cornelissen en de aan de staf toegevoegde Ruud van de Geest de leiding over het kwakkelende eerste elftal.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD