donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVolgend seizoen geen Jupiler League meer

Volgend seizoen geen Jupiler League meer

De competitie die momenteel als de Jupiler League door het leven gaat, krijgt volgend seizoen een andere naam. Bierproducent Jupiler stopt namelijk met sponsoren. 

In totaal was Jupiler twaalf seizoenen hoofdsponsor van het tweede profniveau in Nederland. Marc Boele, algemeen directeur van de Coöperatie Eerste Divisie, vindt het zonde dat Jupiler stopt. “Uiteraard is het jammer dat er geen dertiende jaar komt, maar we zien vooral ook nieuwe kansen”, zo zegt hij tegen de NOS.

Nieuwe sponsor

De KNVB gaat nu op zoek naar een nieuwe sponsor voor de competitie. Boele heeft er vertrouwen in dat die gevonden gaat worden. “Met een nieuwe partner kunnen we daarmee een stap zetten om onze rol in de maatschappij nog meer invulling te geven.”

Jupiler kijkt naar eigen zeggen met plezier terug op de samenwerking. “We zijn het afgelopen decennium uitgegroeid tot een geliefd en gekend biermerk in de Nederlandse markt. Het naamgeverschap van de eerste divisie heeft daar absoluut een bijdrage aan geleverd. Om te kunnen blijven groeien is het echter zaak te blijven vernieuwen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD