dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVogels-trainer Van der Heide ook aan de slag bij Superboeren

Vogels-trainer Van der Heide ook aan de slag bij Superboeren

Sandor van der Heide gaat aan de slag als trainer van De Graafschap. De huidige oefenmeester van IJsselmeervogels zal dit op freelance basis gaan combineren met zijn taken bij de Rooien. Enkele dagen in de week zal de 38-jarige trainer aan de slag gaan bij de Superboeren, dit is tot het einde van het seizoen afgesproken.

SC Cambuur

Deze stap komt niet bepaald als een verrassing. Van der Heide was assistent van Henk de Jong bij SC Cambuur, tot hij door de clubleiding weg werd gestuurd. Van der Heide en De Jong hielden altijd veel contact, vorige week was er ook nog een oefenwedstrijd tussen De Graafschap – waar De Jong sinds begin dit kalenderjaar hoofdtrainer is geworden – en IJsselmeervogels. Hij is het dus tot een samenwerking gekomen.

Frisse blik

“Ik ken Sandor al een aantal jaren en denk dat hij met zijn karakter een waardevolle aanvulling kan zijn op de huidige staf. Hij komt ons een paar keer per week ondersteunen bij trainingen en wedstrijden. We willen per linie een aantal specialisten rond het team”, aldus De Jong op de clubsite van De Graafschap. Technisch manager Peter Hofstede vult aan. “We zijn op meerdere vlakken aan het kijken waar we nog meer rendement kunnen halen. Sandor kan met een open vizier kijken en adviseren, hij zorgt voor een frisse blik.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD