dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVogels test exotische aanvaller af en geeft Moro een kans

Vogels test exotische aanvaller af en geeft Moro een kans

De stagespelers volgen elkaar in rap tempo op bij IJsselmeervogels, waar overduidelijk naar een extra buitenspeler wordt gezocht. Cameron Roget kreeg de afgelopen week de kans, maar de 26-jarige aanvaller is vervangen door Soufian Moro.

In Finland wel gespeeld

Roget komt van Trinidad & Tobago en is voormalig jeugdinternational van de eilandengroep. Hij probeerde het al eerder om in Europa een contract af te dwingen en speelde enkele jaren in Finland. Op het derde niveau maakte hij veel minuten, maar een niveau hoger zat dat er niet in. Nu doet hij een nieuwe poging, maar bij IJsselmeervogels kon hij trainer Sandor van der Heide en zijn staf niet overtuigen.

Eén fraaie goal tegen FC Utrecht

Die kans krijgt nu Soufian Moro. de 23-jarige aanvaller speelde in de jeugdopleiding, om in het betaalde voetbal te debuteren bij FC Utrecht. Hij werd overgedaan aan PEC Zwolle en uitgerekend tegen zijn voormalige werkgever wist hij direct te scoren. Het werd één van zijn spaarzame hoogtepunten bij Zwolle, want een vertrek volgde snel. Vorig seizoen kwam de aanvaller uit voor Fortuna Sittard en zit sinds de zomer zonder club. Deze week mag hij zich bewijzen op De Westmaat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD