dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagUpdate: IJsselmeervogels laat De Harder niet gaan

Update: IJsselmeervogels laat De Harder niet gaan

Maikel de Harder lijkt geen transfer te gaan maken naar Spakenburg. De middenvelder heeft persoonlijk een akkoord bereikt, maar IJsselmeervogels is niet van plan om mee te gaan werken aan de pikante transfer. Bij de Rooien is De Harder geen basisspeler meer en zal in de zomer in ieder geval gaan vertrekken.

Club en speler al akkoord

Mogelijk zal dit dus nu versneld gebeuren, want Spakenburg wil hem nog voor het einde van de maand overnemen. De ploeg van Arnold Klein kampt met veel blessures en na de nederlaag tegen FC Lienden is de ploeg zelfs gezakt naar de veertiende plaats. De degradatiezorgen nemen dan ook toe. De Harder heeft al met Spakenburg gesproken en er is een akkoord. De overgang zou pikant zijn, omdat de middenvelder een echte Rooie is. Hij speelde in de jeugdopleiding en maakt sinds zijn terugkeer van FC Utrecht steevast deel uit van de selectie.

Bal ligt bij bestuur IJsselmeervogels

De Harder legde de situatie zaterdag uit tegenover De Bunschoter. “Ik wil spelen en Spakenburg wil mij graag hebben.” Of de transfer er daadwerkelijk gaat komen hangt nu af van IJsselmeervogels. Bestuurslid Marcel de Graaf is echter heel duidelijk tegenover RTV Utrecht. “In onze situatie geldt dat we geen een speler willen laten gaan. Dat geldt ook voor Maikel.” Het zou voor Spakenburg liefst de vierde winterse aanwinst zijn na Christian Supusepa, Thijs Hendriks en Theo Krul aangetrokken. De bank van trainer Sandor van der Heide bij IJsselmeervogels is echter allerminst ruim gevuld, wat in de titelstrijd van belang zal zijn voor de Rooien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD