Volg ons
Maikel de Harder IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Update: IJsselmeervogels laat De Harder niet gaan

Update: IJsselmeervogels laat De Harder niet gaan

Maikel de Harder lijkt geen transfer te gaan maken naar Spakenburg. De middenvelder heeft persoonlijk een akkoord bereikt, maar IJsselmeervogels is niet van plan om mee te gaan werken aan de pikante transfer. Bij de Rooien is De Harder geen basisspeler meer en zal in de zomer in ieder geval gaan vertrekken.

Club en speler al akkoord

Mogelijk zal dit dus nu versneld gebeuren, want Spakenburg wil hem nog voor het einde van de maand overnemen. De ploeg van Arnold Klein kampt met veel blessures en na de nederlaag tegen FC Lienden is de ploeg zelfs gezakt naar de veertiende plaats. De degradatiezorgen nemen dan ook toe. De Harder heeft al met Spakenburg gesproken en er is een akkoord. De overgang zou pikant zijn, omdat de middenvelder een echte Rooie is. Hij speelde in de jeugdopleiding en maakt sinds zijn terugkeer van FC Utrecht steevast deel uit van de selectie.

Bal ligt bij bestuur IJsselmeervogels

De Harder legde de situatie zaterdag uit tegenover De Bunschoter. “Ik wil spelen en Spakenburg wil mij graag hebben.” Of de transfer er daadwerkelijk gaat komen hangt nu af van IJsselmeervogels. Bestuurslid Marcel de Graaf is echter heel duidelijk tegenover RTV Utrecht. “In onze situatie geldt dat we geen een speler willen laten gaan. Dat geldt ook voor Maikel.” Het zou voor Spakenburg liefst de vierde winterse aanwinst zijn na Christian Supusepa, Thijs Hendriks en Theo Krul aangetrokken. De bank van trainer Sandor van der Heide bij IJsselmeervogels is echter allerminst ruim gevuld, wat in de titelstrijd van belang zal zijn voor de Rooien.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag