maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlUitgelichtVoetbal247.nl zoekt redactionele versterking

Voetbal247.nl zoekt redactionele versterking

Voetbal247.nl is op zoek naar enkele redactionele versterkingen. Heb jij zin om de liefhebbers van de Eerste, Tweede en Derde Divisie, alsmede de Hoofdklasse, te bedienen met nieuws en achtergronden over deze prachtige competities? Meld je dan bij ons aan!

Eerder deze maand vernieuwden we al onze vormgeving. In onze ambitie achten we nu de tijd rijp om de volgende stap te zetten in zowel onze nieuwsvoorziening als het bieden van achtergronden en reportages. We zoeken daarom voetballiefhebbers en talenten met een scherpe dan wel vlotte pen.

De redactie van Voetbal247.nl is met name op zoek naar nieuwe krachten die kunnen assisteren bij het actueel houden van ons nieuws, zeker ook op werkdagen overdag. Heb jij dan geregeld wat tijd over en lijkt het je leuk om voor ons te schrijven? Meld je dan bij ons aan. Met deze werkzaamheden kun je ook nog een leuk zakcentje verdienen.

Daarnaast willen we graag in het weekend uitgebreider verslag doen van de ontwikkelingen langs de velden. Daarvoor zoeken we verslaggevers die het leuk vinden naar wedstrijden te gaan, niet terugdeinzen om spelers en trainers aan de tand te voelen en daar een mooi verhaal of reportage van kunnen maken. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel nieuws als reportages voor ons te maken. En ben je handig met video? Dan nodigen we je zeker ook van harte uit om bij ons te solliciteren!

Heb je interesse om deel uit te gaan maken van de redactie van Voetbal247.nl? Stuur dan een mail met je gegevens, motivatie en wat je voor ons zou willen betekenen via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD