Volg ons

Exclusief

Voetbal247.nl zoekt columnisten

Voetbal247.nl zoekt columnisten

Voetbal247.nl is op zoek naar columnisten met een uitgesproken mening of visie op het voetbal. Graag zouden we met enige regelmaat opiniërende artikelen op ons platform plaatsen.

Trainers, spelers, staf en technische commissie-leden, bestuurders, journalisten of scheidsrechters, actief in of rondom de Eerste, Tweede of Derde Divisie, worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden als columnist. Voetbal247.nl geeft grote vrijheid in de onderwerpkeuze (enige voorwaarde is een raakvlak met één van de competities) en onze redacteuren kunnen desgewenst meekijken om eventuele de laatste taal- of stijlfoutjes voor publicatie te filteren.

Bij voorkeur zouden we graag vier tot zes vaste columnisten aan Voetbal247 binden, die om de vier á zes weken een column schrijven. Voorlopig kunnen we helaas geen vergoeding beschikbaar stellen, uitgezonderd af en toe een kleine attentie als dank.

Supporters en fans van clubs uit de Eerste, Tweede en Derde Divisie kunnen eveneens vrijblijvend een column insturen. De redactie van Voetbal247 zal echter alleen bijdragen die goed beargumenteerd, origineel en interessant zijn voor een breed publiek daadwerkelijk publiceren. Columns onder pseudoniem of anoniem worden niet geplaatst.

Interesse of vragen? Meld je aan via ons contactformulier!

Advertentie
Advertentie

Meer over Exclusief