dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlUitgelichtVoetbal247.nl Visie | Samen bouwen aan een nog interessanter Voetbal247.nl

Voetbal247.nl Visie | Samen bouwen aan een nog interessanter Voetbal247.nl

In de Voetbal247.nl Visie bieden we een podium aan columns, opiniërende artikelen, historische of verdwenen clubs of onderbelichte onderwerpen binnen het topamateurvoetbal. Aan het begin van het nieuwe seizoen blikt hoofdredacteur Jelmer Geerds vooruit op de plannen van Voetbal247.nl voor komend seizoen.

In de laatste Voetbal247 Visie die ik schreef, zo’n vier maanden geleden, maakte ik een diepe buiging voor Voetbal op Zaterdag.com, dat de moeilijke beslissing maakte om haar activiteiten te staken. Pas als het seizoen echt weer van start is, zal menigeen merken hoe groot het gemis is. Qua statistieken en reportages was VoZ onovertroffen. En ik zie ook niet zo snel een andere website dat evenaren.

Redactionele versterking
Dat neemt niet weg dat we als redactie van Voetbal247.nl ons geroepen voelen om de duizenden voetballiefhebbers die de Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse met zoveel plezier volgen dit seizoen te bedienen van het laatste nieuws, achtergronden, reportages en onze wekelijkse podcast.

Dit seizoen willen we dan ook een volgende stap zetten in de ontwikkeling van ons voetbalplatform voor en door liefhebbers. We willen graag verder bouwen en we kunnen dan ook enkel heel erg verguld en dankbaar zijn met de komst van een behoorlijk aantal nieuwe aanwinsten voor de redactie. Wil jij ook bijdragen aan Voetbal247.nl als redacteur, verslaggever of fotograaf? Stuur ons even een berichtje.

Als redactie hebben we een mooie mix van ervaring en talent. Zo’n mix is ideaal als je het mij vraagt, want onze jonge honden zorgen ervoor dat we met de tijd mee blijven gaan met onze social media-kanalen en onze podcast. Onze meer ervaren reporters zullen je hopelijk dit seizoen menigmaal laten genieten van mooie reportages, waardoor je het gevoel krijgt er zelf bij te zijn geweest of juist weer even terug te gaan in gedachten naar die mooie voetbalmiddag. En zij hebben bovendien aangegeven graag onze talentvolle schrijvers hun kennis en kunde graag te willen overdragen. In dat opzicht wil Voetbal247.nl ook als leerschool en springplank fungeren voor journalistiek talent.

Zondagochtendmoment
Het verdwijnen van Voetbal op Zaterdag.com zorgt voor een gemis bij veel liefhebbers. De zondagochtend van VoZ, met haar uitgebreide voetbalverhalen en reportages, was voor veel liefhebbers een zeer gewaardeerd moment in het weekend. Het heeft ons als redactie dan ook doen besluiten om onze eigen verhalen van verslaggevers langs de velden voortaan niet direct op zaterdagmiddag en -avond te brengen, zoals we voorheen vaak deden, maar op zondagochtend. Positief daarbij is dat onze redactieuitbreiding deze zomer er ook voor zorgt dat we nog meer eigen reportages en artikelen kunnen brengen.

We zullen de komende tijd ook een paar nieuwe rubrieken starten. Daarnaast zullen we geleidelijk meer video inpassen op Voetbal247.nl, terwijl onze nieuwsvoorziening actueel en uitgebreid blijft zoals je van ons gewend bent.

Sponsorplan
Zoals al vaker beloofd blijft Voetbal247.nl gratis en geheel zonder registratie volledig te lezen. Die kernwaarde houden we in ere. We worstelen nog wel met de gevolgen van de corona-pandemie en haar gevolg op de advertentiebudgetten. Dat zal echter niet verhinderen dat we onze schouders eronder blijven zetten en juist in deze onvoorspelbare tijden voor veel voetbalclubs en liefhebbers een stapje extra doen. Je kunt ons daarbij wel steunen met een vrijblijvende donatie. Voor ondernemers presenteren we binnenkort een sponsorplan. Interesse? Stuur ons dan vast een mailtje, dan informeren we je als eerste! Geheel vrijblijvend uiteraard.

Een mooi en sportief seizoen gewenst,

Namens de redactie van Voetbal247.nl,

Jelmer Geerds
Hoofdredacteur Voetbal247.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD