donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtVoetbal247.nl te koop

Voetbal247.nl te koop

Voetbal247.nl is per heden ter overname. Het voetbalplatform is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip binnen het amateurvoetbal met dagelijks het laatste nieuws, interviews en een wekelijkse podcast.

Moeilijk besluit
Huidig eigenaar en hoofdredacteur Jelmer Geerds heeft uitgesproken het stokje te willen overdragen: ,,Ik heb lang nagedacht over dit besluit. Ik ben trots op wat we als redactie hebben opgebouwd. De waardering die we krijgen van liefhebbers, spelers en trainers uit het ‘wereldje’ voelt heel bijzonder. Bovendien haal ik nog altijd veel plezier uit het leiden van dit mooie platform, maar de keerzijde is dat het steeds lastiger is om mijn vaste baan buiten Voetbal247.nl, mijn recente vaderschap en het hoofdredacteurschap te combineren. Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik – zonder haast – op zoek ga naar een opvolger als eigenaar en/of hoofdredacteur van Voetbal247.nl. Tot die gevonden is blijf ik, samen met de redactie, gewoon de duizenden bezoekers dagelijks bedienen met nieuws, achtergronden en onze podcast, ook als het een tijdje zou duren alvorens we de juiste opvolger hebben gevonden.”

Groot bereik
Voetbal247.nl vloeide in 2017 voort uit TweedeDivisie.org en volgt sindsdien de Eerste Divisie, Tweede Divisie, Derde Divisies en Hoofdklasse op de voet. In 2019 trok Voetbal247.nl ruim 5,2 miljoen pageviews door 642 duizend bezoekers. Zo’n 27 duizend mensen volgen Voetbal247.nl via de verschillende Facebook-kanalen, de verschillende Twitter-accounts hebben ruim 20 duizend volgers, op Instagram heeft Voetbal247.nl bijna 3000 volgers en ruim 3300 mensen hebben zich geabonneerd op de gratis ‘push notifications’ bij belangrijk nieuws. ,,Nog elke dag groeit Voetbal247.nl in bereik en bekendheid. Bovendien gloren er interessante commerciële mogelijkheden voor de nabije toekomst en is de naam prima geschikt voor uitbreiding naar eventuele andere voetbalcompetities”, besluit hoofdredacteur Jelmer Geerds.

Interesse? Neem contact op!
Interesse om Voetbal247.nl over te nemen en voort te zetten? Stuur dan een mailtje voor alle verdere informatie!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD