Volg ons

Uitgelicht

Voetbal247.nl te koop

Voetbal247.nl te koop

Voetbal247.nl is per heden ter overname. Het voetbalplatform is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip binnen het amateurvoetbal met dagelijks het laatste nieuws, interviews en een wekelijkse podcast.

Moeilijk besluit
Huidig eigenaar en hoofdredacteur Jelmer Geerds heeft uitgesproken het stokje te willen overdragen: ,,Ik heb lang nagedacht over dit besluit. Ik ben trots op wat we als redactie hebben opgebouwd. De waardering die we krijgen van liefhebbers, spelers en trainers uit het ‘wereldje’ voelt heel bijzonder. Bovendien haal ik nog altijd veel plezier uit het leiden van dit mooie platform, maar de keerzijde is dat het steeds lastiger is om mijn vaste baan buiten Voetbal247.nl, mijn recente vaderschap en het hoofdredacteurschap te combineren. Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik – zonder haast – op zoek ga naar een opvolger als eigenaar en/of hoofdredacteur van Voetbal247.nl. Tot die gevonden is blijf ik, samen met de redactie, gewoon de duizenden bezoekers dagelijks bedienen met nieuws, achtergronden en onze podcast, ook als het een tijdje zou duren alvorens we de juiste opvolger hebben gevonden.”

Groot bereik
Voetbal247.nl vloeide in 2017 voort uit TweedeDivisie.org en volgt sindsdien de Eerste Divisie, Tweede Divisie, Derde Divisies en Hoofdklasse op de voet. In 2019 trok Voetbal247.nl ruim 5,2 miljoen pageviews door 642 duizend bezoekers. Zo’n 27 duizend mensen volgen Voetbal247.nl via de verschillende Facebook-kanalen, de verschillende Twitter-accounts hebben ruim 20 duizend volgers, op Instagram heeft Voetbal247.nl bijna 3000 volgers en ruim 3300 mensen hebben zich geabonneerd op de gratis ‘push notifications’ bij belangrijk nieuws. ,,Nog elke dag groeit Voetbal247.nl in bereik en bekendheid. Bovendien gloren er interessante commerciële mogelijkheden voor de nabije toekomst en is de naam prima geschikt voor uitbreiding naar eventuele andere voetbalcompetities”, besluit hoofdredacteur Jelmer Geerds.

Interesse? Neem contact op!
Interesse om Voetbal247.nl over te nemen en voort te zetten? Stuur dan een mailtje voor alle verdere informatie!

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Uitgelicht